Pidennetty tehotreeniviikonloppu

Aksatreenit 8.9.
Tehtiin hyppytekniikkaa, keppejä, pari puomin alastuloa ja pari pätkää ihan vain kivaa tykitystä radalla.

Hyppytekniikka tehtiin ihan ekaa kertaa ja siihen nähden se ainakin omaan silmään näytti ihan ok. En tosin tiedä aiheesta juurikaan ja nämäkin sarjat toki tehtiin osaavamman avustuksella, kiitos Tintille siis siitä!



Kepit opetan siis takaperinketjuttamalla. Alkuun Huima teki kerran kuudella ja sitten kahdeksalla. Kuutta ja kahdeksaa se teki tosi varmasti, mutta paljon hitaammin kuin yleensä. Kymmenessä sillä tuntui itsellä usko loppumaan, yksi hyvä toisto kymmenellä kepilläkin tuli. Pikkuhiljaa!



Puomille sekä aalle oli tarkoitus opettaa juoksarit molemmille. Kuitenkin pitkään puomin kanssa ollaan tuskailtu eikä se ole oikein edennyt, ei myöskään oikein päästä treenaamaan tarpeeksi. Päätin sitten vaihtaa puomille pysärin ja aalle rakentaa juoksaria. Pysäri on musta vaan niin kovin ruma, mutta ei mahda mitään. Mielummin se kun pomppujuoksari. Ollaan kotona tehty laatikolla 2on 2off-treeniä ja se on sujunut ihan hyvin, kokeilin siis suoraan siirtää sen puomille. Huima ymmärsi idean ja teki ihan jees, ei tosin tehty paljoa. Katsotaan mitä tästä tulee, toivottavasti toimisi näin!



Loppuun tosiaan vain rallateltiin hieman, tarkoituksena opetella itse ihan juoksemaankin ja saada koiralle kiire aikaan, jolloin sillä ei ole aikaa loikkia jota se on tässä tehnyt. Heti tuntui paremmalta ja koirakin liikkui ihan eri malliin. Hyvä tirppa!

Rally-tokotreenit 9.9.
Siirryttiin nyt syksyllä alo/avo ryhmästä voi/mes ryhmään, vaikka toistaiseksi kisataankin vasta alossa. Meillä on kuitenkin alo/avo hommat aikalailla hallinnassa niin ne treenit oli vähän turhia. Ekat treenit meni ihan hyvin, oikea puoli vaatii vielä hurjasti hommaa ja toki muutakin pitää opetella. Houkutus on suurin ongelma, jos siellä esim lelu tai muutaa mukavaa niin Huiman on hankala hillitä itseään ja jos se houkutukseen lankeaa niin se myös lähtee juoksemaan onnessaan ja kadottaa korvansa..

Tokotreenit 10.9. 
Syyskuu vielä treenataan meille kovin haastavalla kentällä. Eilen oli vielä ekstrahäiriöistä, kun lauma mopopoikia mopoineen oli kentän ulkopuolella ja tuuli oli kova -> lehdet lensi. Huimalle oli vaikeaa keksittyä kuten ennenkin tällä kentällä, mutta oikeastaan se teki paremmin kuin aiemmin. Lähdetään nyt rakentamaan sille kehän ulkopuolista palkkaa, se voisi auttaa keskittymiseen. Paikkikseen kokeiltiin etupalkkaa ja se lähti toimimaan ihan hullun hyvin, ehkä tämä tästä! Pieniä toivonpilkahduksia ehkä ulkokenttien suhteen!



Extempore ilmoittauduin tosiaan Pieksämäen tokokokeeseen ensi lauantaiksi, hui. Kisakirje tuli ja alo alkaa jo yhdeksältä, joten aikainen aamu tiedossa. Ompahan heti alta pois! Kohta onkin jo tokonuorten leirin aika, en ehkä malta oottaa. Huiput kouluttajat ja mahtava viikonloppu tiedossa!


Aksatreenit 11.9.
Olipas kivat treenit! Saatiin keppejä hyvin eteenpäin, Huima teki hirmuisen hienosti ja hyvällä asenteella. Vähän irtoamisrataa, jossa puudeli oli melko pätevä. Meillä oli paljon aikaa, kun pari ryhmäläistä oli poissa joten ehdittiin loppuun vielä ottamaan muutama toisto puomin alastuloa. Mulla on hirveän suuri treeni-into nyt aksan ja tokon suhteen, tahtoisin vain treenata mutta ihan ei yksi koira riitä. Osan samasta innosta ja energiasta voisi suunnata koulujuttuihin... Ajattelin, että jos tammikuussa päästäisiin ainakin hypärille starttaamaan. Mittauskin täällä on 17.11, sinne ajatuksena puudeli viedä.



Nyt ennen koetta joka ruualla tarkoitus vahvistaa kapulan pitoa, mutta muuten ei tehdä enää mitään ennen koetta. Torstai- ja perjantai-iltoina pitää vähän puudelia väsyttää jo valmiiksi. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta kokeen suhteen, haha. Melko uhkarohkeana ilmoitin ja ilman suurempia odotuksia mennään.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas

Missä mennään